Videós hírek

 • 2011-09-08 14:01 Kérdéses forgalmi helyzet már nincs, dugó viszont van az Újgyőri főtéren – videókkal!

  Hétfőn írtunk arról, hogy meglehetősen kaotikusra sikerült az Újgyőri főtér a forgalomnak átadott részén a közlekedés, mivel több kérdéses forgalmi helyzet is előállt. Szerdán délutánra már a helyére került minden tábla és felfestettek minden útburkolati jelet, így az autósok számára világossá vált, hogyan közlekedjenek a körforgalomban. Viszont a délutáni csúcs közepén a sorban álló utolsó autós valahol a Zoltán utca környékén gondolkodott azon, vajon elég-e egy sáv a közlekedésre Diósgyőr felé.

 • 2011-09-05 19:09 Anyázás és dudálás az Újgyőri főtéren – videókkal!

  Tanuljuk újra közlekedést októbertől! – írtuk néhány napja cikkünkben. Nos az első pár nap tapasztalata azt mutatja, hogy ez a közlekedőknek igencsak nehezen megy, sokaknak sehogy. Hétfőn délután 1 órakor álltunk meg a körfogalomnál, és szűk egy óra alatt azt tapasztaltuk, hogy a közlekedők egy része cseppet sem szabályosan próbálja abszolválni a feladatot, egy részük igyekszik, csak az adott körülmények között ez nem nagyon sikerül, és igencsak könnyen dugul be a körforgalom. És hol volt akkor még a csúcsidő…?

 • 2011-08-20 13:16 Városi ünnepség a Szent István téren (Videókkal!)

  A Szent István téren már délelőtt megkezdődtek az augusztus 20-i, ünnepi programok, Miskolcon. Délben Kriza Ákos polgármester mondott ünnepi beszédet - kiemelve az összefogás jelentőségét - majd a történelmi egyházak képviselői megszentelték az új kenyeret. Miskolc több pontján tartottak szombaton ünnepi megemlékezéseket, programokat - figyeljék képes beszámolóinkat!

 • 2011-07-21 15:58 Egykerekűek a Factoryban - videóval!

  A versenyzők már megérkeztek és pénteken kezdetét veszi az Extreme Unicycle Championship, az Egykerekű Európa Bajnokság a Factory Sport Arénában.

 • 2011-07-20 16:26 „Angolos” forgalmi rend a Győri kapuban – videóval!

  Megváltozott a forgalmi rend a Győri kapuban kedden. A villamospálya melletti útépítés miatt augusztus végéig a sínek északi oldalán lehet a belváros felé haladni, a munkák miatt az autóbuszok is ideiglenes megállókban állnak meg. 

 • 2011-07-04 15:43 Miskolci zenészek a siker kapujában – videóval

  A Csillag Születik után videóklip-forgatással és kislemezzel kezdte meg pályafutását a hazai könnyűzenei piacon az Indygo zenekar. A tehetségkutató utáni munkákról, sikerekről, nehézségekről Járási Lászlóval a zenekar miskolci énekesével beszélgettünk.

 • 2011-07-03 20:19 Így halad a Zöld Nyíl – videóval!

  Folyamatosan épül a miskolci villamospálya Győri kapu és Felső-Majláth közötti szakasza. A munkák során egyre látványosan alakul nemcsak maga a pálya, de annak környezete – az Árpád utca, a Táncsics tér, az Andrássy utca, és a Győri kapu is. Fotóriportereink egy Go-Pro kamera társaságában mentek végig a pálya mellett, és megörökítették a július eleji állapotokat.

 • 2011-06-06 15:45 Videón a gólparádé

  A nagy ünneplés előtt gólesővel örvendeztette meg a kilencezres publikumot a DVTK labdarúgócsapata. A pazar találatokat három kameraállásból is megtekintheti összefoglalónkban.

 • 2011-06-01 14:39 Corolla WRC-ből a vasgyári verseny – videóval!

  A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rally sprint bajnokság harmadik futamán "bekameráztuk" a mezőny egyik legerősebb autóját a Móricz-Farkas duó Toyota Corolla WRC-jét. Technikai probléma miatt sajnos kiestek, de amíg mentek azt megörökítettük.

 • 2011-05-27 13:36 Ilyen lesz a villamospálya új szakasza – videóval!

  Elkészítette, és honlapján közzétette a Zöld Nyíl projektigazgatóság a jelenlegi Diósgyőri villamos végállomás – ami az átépítés után egyszerű megállóhely lesz – és az új, leendő Felső-Majláth végállomás közötti pályaszakasz szimulációs tervét. A videó tovább kattintva nálunk is megtekinthető!

 • 2011-05-23 16:28 Gólok a kapu mögül – videóval!

  A DVTK 4-0-ra legyőzte a Hajdúböszörményt az NB II Keleti csoportjának 27. fordulójában, sorozatban tizennegyedik győzelmét aratva ezzel. A gólokat a szokásos, és kapu mögötti kameraállásból is megtekintheti a minap.hu-n!

 • 2011-05-23 14:04 Gyereknapi rally a gyárban – videóval!

  Harmadik alkalommal rendeznek az egykori kohászat területén autóversenyt egy éven belül: vasárnap a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rally sprint bajnokság harmadik futamát tekinthetik meg a technikai sport szerelmesei. A szervezők szerint „jó munkás” pályán gurulnak majd a versenyzők.

Miskolc TV mai műsora

2021-03-02 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!