Közgyűlés

 • 2013-02-12 09:02 Közgyűlés előtt az avasi szociális városrehabilitáció

  A közgyűlés is áldását adhatja csütörtökön az Avasra tervezett szociális városrehabilitációs programra, melyet két hete már lakossági fórumon is bemutattak a városrészben élők számára.

 • 2013-02-05 16:09 Rendészeti szerv és fenntartható fejlődés a közgyűlés előtt

  Február 14-én, csütörtökön tartja soron következő, februári ülését Miskolc város közgyűlése. A grémium olyan témákban hozhat döntést, mint a város Fenntartható Fejlődés Stratégiájának elfogadása, vagy az önkormányzati rendészeti szerv alapítása.

 • 2013-01-27 20:49 Áramszünet bénította meg a síarénát

  Áramszünet miatt vasárnap fél napig csak egy felvonó működött az eplényi síarénában. A síelők egy része hazament, a többiek egy ideig gyalog bandukoltak fel a hegyre a csúszások után. A szolgáltató szerint estére áll helyre teljesen a rend.

 • 2013-01-27 11:48 A Zenepalota ügyére is megoldást szeretnének találni

  A decemberi közgyűlésen, Miskolc középfokú művészetoktatási koncepciójának tárgyalásakor a zenei képzés is szóba került - illetve a probléma, hogy a Zenepalota jelenleg nem tud teret adni a középfokú zenei képzésnek, amire megoldást kell találni.

 • 2013-01-21 09:20 Rendkívüli közgyűlés energetikai pályázatokról

  Rendkívüli ülést tartott hétfőn délelőtt a miskolci közgyűlés. Ezúttal egyetlen téma szerepelt a napirenden: pályázatok benyújtása önkormányzati tulajdonban lévő épületek összesen mintegy 750 milliós energetikai fejlesztésére. Az ülés bő fél órán át tartott, a képviselő-testület frakciói a végszavazásnál egyhangúlag támogatták a pályázatok benyújtását.

 • 2013-01-18 13:31 Rendkívüli közgyűlés a jövő héten

  Rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezte Miskolc polgármestere január 21-én, hétfőn 9 órára a polgármesteri hivatal Petőfi utca 1–3. alatt található konferencia termébe. A képviselők elé egyetlen napirendi javaslat kerül.

 • 2012-12-29 15:26 Közszolgáltatási díjak 2013-ban

  Több területen változnak jövő év januárjától a közszolgáltatási díjak Miskolcon, a közgyűlés döntése értelmében. A napirend tárgyalásánál szó volt a kötelező kéményseprési díjról, a sírhelydíjakról, a temetői szolgáltatásokról, a díjköteles várakozásról, a közműves ivóvíz és csatornadíjakról, valamint a települési szilárd hulladék szállítás költségeiről is.

 • 2012-12-22 19:10 Korrigáltak a versenyképes bérlakásokért

  Elfogadta a közgyűlés idei utolsó ülésén a lakások bérletéről szóló rendelet módosítását, melyet sürgősséggel tárgyaltak. A döntésnek köszönhetően a MIK Zrt. reményei szerint jövőre több lakást tudnak majd bérbe adni.

 • 2012-12-15 16:09 Miskolc sikeres sportolóit, edzőit jutalmazták (Részletes lista, képgaléria)

  Szombaton délelőtt tartották Miskolc önkormányzatának hagyományos, év végi Sport Díjátadó Ünnepségét. A rendezvényen az idei évben országos bajnokságon első, valamint világversenyen az első hat helyezés valamelyikét elért miskolci sportolókat és edzőiket köszöntötte Kriza Ákos polgármester. Ezúttal 147 helyi sportoló és 41 edző vehette át a város címerével ékesített, névre szóló üvegplakettet.

 • 2012-12-13 13:57 Elhatárolódnának

  Földesi Norbert, az MSZP közgyűlési frakciójának vezetője ugyancsak sajtótájékoztatót tartott a közgyűlés decemberi ülése közben, a jobbikos képviselő ruházatával kapcsolatban kialakult helyzetről.

 • 2012-12-13 11:11 Mellényvita a közgyűlésben

  Szünetet, majd sajtótájékoztatót tartottak a közgyűlés közben, mert az egyik képviselő azt indítványozta, hogy függesszék fel az ülést addig, míg egy másik képviselő le nem veszi a mellényét, vagy el nem hagyja a termet.

 • 2012-12-13 08:34 Több mint ötven téma a közgyűlés napirendjén

  Véget ért a miskolci közgyűlés idei utolsó rendes ülése. Napirenden szerepelt, s most is vitát váltott ki az önkormányzat jövő évi költségvetésének koncepciójára vonatkozó javaslat, tárgyaltak intézményi változásokról, közszolgáltatási díjakról, ingatlan-ügyekről, vagyongazdálkodásról. Jelentősen ütköztek a vélemények Miskolc zajtérképéről valamint az 1,7 milliárdos, uniós támogatásból, a városban megvalósítani tervezett, Világsátor elnevezésű projektről is. A sürgősségi indítványokkal együtt ötvennél is több téma került napirendre, portálunk ÉLŐBEN tudósított az eseményekről.

Miskolc TV mai műsora

2021-07-31 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!