Közgyűlés

 • 2012-09-27 21:24 Eredménytelenek a pályázatok - frissítve!

  Valamennyi benyújtott intézményvezetői pályázatot - köztük a Földes Ferenc Gimnázium igazgatói posztjára érkezetteket is - eredménytelenek nyilvánította zárt ülésén csütörtökön este a miskolci közgyűlés - értesült helyszínen tartózkodó munkatársunk.

 • 2012-09-27 09:39 Szeptemberi ülését tartotta a miskolci közgyűlés

  Szeptemberi, rendes ülését tartotta Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése csütörtökön. A sürgősségi előterjesztésekkel együtt harmincnál is több napirendi pont került a grémium elé, köztük ezúttal is több jelentős, közérdeklődésre számot tartó témát tárgyaltak. Ezek között szerepelt egyebek mellett a Földes Ferenc Gimnázium igazgatói posztjának betöltésére érkezett pályázatok elbírálása, és a „fészekrakó-probléma” kezelésére irányuló városi intézkedésekről szóló beszámoló is.

 • 2012-09-26 19:12 Az igazgatóválasztás mellett demonstráltak

  Demonstrációt tartott szerda délután a Városháza előtt a Földes Ferenc Gimnázium Öregdiák Egyesülete. A tüntetéssel – melyen megközelítőleg kétszázan vehettek részt – azt akarták elérni, hogy a holnapi közgyűlésen nevezzenek ki igazgatót a Földes élére, mégpedig Veres Pál személyében.

 • 2012-09-26 16:43 Megfontoltság, önmérséklet - a polgármester a Földes-ügyről

  - A Földes Ferenc Gimnázium városunknak hosszú-hosszú esztendők óta az egyik emblematikus oktatási intézménye. A gimnázium sorsa, körvonalazódó jövője, túlságosan komoly kérdés ahhoz, hogy pusztán csak pártpolitikusok döntsenek felőle. Ezért figyeltem növekvő aggodalommal az iskolaigazgató választás körül kialakult feszültséget - fogalmazott szerdai közleményében Kriza Ákos polgármester.

 • 2012-09-25 11:24 Módosítanak a településszerkezeti terven is

  A csütörtöki közgyűlési ülésen a képviselő-testület Miskolc településszerkezeti tervének módosításáról is dönt majd, az előterjesztés sürgősséggel kerül be a napirendek közé.

 • 2012-09-23 11:50 Munkaerő-piaci helyzetkép

  A közgyűlésen a grémium elé kerül Miskolc munkaerő-piaci helyzetéről és jövőbeni kilátásairól szóló beszámoló is.

 • 2012-09-21 09:55 Újabb térfigyelő kamerákat szerelnek fel

  Előterjesztést tárgyal jövő héten a miskolci közgyűlés a városi térfelügyeleti kamerás rendszer bővítéséről is. Új kamerákat helyeznek el egyebek mellett a Bajcsy Zsilinszky Endre Út-Baross Gábor út kereszteződésében, a Bajcsy Zsilinszky Endre úti katolikus templommal szemben, a Hadirokkantak útja-Gizella utca kereszteződésében, valamint a Herman Ottó Múzeum oldalánál.

 • 2012-09-10 14:01 Közgyűlés: egy héttel később!

  Elmarad a szeptember 20-ra tervezett, nyári szünet utáni első rendes közgyűlés – tudta meg portálunk.

 • 2012-09-05 11:44 Miért nem változott a képviselők személye?

  Több változás is történt az elmúlt egy évben a miskolci közgyűlés soraiban. Két képviselő az MSZP-ből a DK-ba igazolt, a Jobbikból pedig kizárták Szegedi Mártont, ami miatt a frakció is megszűnt. Felmerülhet a kérdés, miért nem változott a listás képviselők személye?

 • 2012-09-04 12:52 Rendkívüli közgyűlést tartott a miskolci képviselő-testület

  Rendkívüli közgyűlést hívott össze kedden délutánra Miskolc polgármestere, így a nyári szünetben már másodszor ült össze a grémium. Az előzetesen kiküldött napirend szerint ezúttal három témáról tárgyaltak a képviselők. Napirend előtt Deák Bárdos Mihály olimpikont és Repka Attilát, az edzőjét köszöntötte Kriza Ákos. Deák Bárdos egy olimpia pólót nyújtott át a polgármesternek, majd köszönetet mondott a képviselők támogatásáért és a miskolciak szurkolásáért.

 • 2012-09-03 15:06 MIDMAR a miskolci turizmusért

  Helyi turisztikai desztinációs menedzsment hiányában idegenforgalmi pályázati lehetőségektől esik el Miskolc. Ennek pótlására létrehoznák a Miskolci Idegenforgalmi Marketing (MIDMAR) Nonprofit Kft.-t, amelyről a miskolci önkormányzat keddi rendkívüli közgyűlésen döntenek.

 • 2012-08-31 12:43 Az autópálya-építés miatt feloldanák a változtatási tilalmat

  A jövő keddi rendkívüli közgyűlésen a miskolci grémium elé kerül javaslat arról, hogy a Sajó folyó bal partján tavaly elrendelt változtatási tilalmat feloldják. Erre azért van szükség, mert elkezdődtek az előkészítő munkái az M30-26 sz. főút Miskolc Északi elkerülő szakasz megépítésének.

Miskolc TV mai műsora

2020-10-22 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!