Közgyűlés

 • 2014-05-12 13:59 Pro Urbe Díj Pataky Attilának

  Az igazi siker az, ami másoknak is örömet okoz, vallja Pataky Attila, akinek zenekara, az Edda Művek a magyar rockzene klasszikusává emelkedett. A miskolci születésére és gyökereire mindig büszke zenész sikeres előadó-művészeti munkásságot tudhat a háta mögött, és sikereivel Miskolc hírnevét is öregbítette

 • 2014-05-09 13:56 Újra vezetőre várnak a szimfonikusok

  Újra vezetőt keresnek a Miskolci Szimfonikus Zenekar élére, a 2013 júliusában megválasztott Horváth Ádám ügyvezetői munkaszerződése ugyanis közös megegyezéssel megszűnt – közölte a miskolci polgármesteri hivatal az MTI-hez eljuttatott közleményében, pénteken.

 • 2014-05-08 09:06 Cél: a miskolci nyomortelepek felszámolása!

  Májusi rendes ülését tartotta 8-án, csütörtökön reggel 9 órától Miskolc közgyűlése. Húsznál is több rendes, illetve sürgősségi előterjesztés szerepelt a napirendi javaslaton. Tárgyalt a testület többek között gyermekjóléti ügyeket, közbiztonsági kérdéseket, a közösségi együttélés alapvető szabályait érintő rendeletet is.

 • 2014-05-06 13:33 Gyermekjóléti előterjesztések a közgyűlés előtt

  Csütörtökön tartja következő ülését Miskolc város közgyűlése. A grémium tárgyalja a 2013-as költségvetés zárszámadását, terítéken lesznek szociális, gyermekjóléti témák, de a közterületi kamerarendszer bővítéséről is határoznak.

 • 2014-04-14 11:02 Rendkívüli közgyűlés négy napirenddel

  Rendkívüli ülést tartott április 14-én, hétfőn délelőtt 11 órától Miskolc képviselő-testülete. Napirenden négy előterjesztés szerepelt, ebből hármat tárgyaltak nyílt ülésen. Ezek között a témák között szerepelt a Digitális Közösség Program, az együttműködés a Máltai Szeretetszolgálattal és az időskorúak köszöntése. Zárt ülésen döntöttek Miskolc ez évi kitüntetettjeiről.

 • 2014-04-11 10:27 Rendkívüli közgyűlés lesz hétfőn

  Több fontos kérdésről is rendkívüli közgyűlésen dönt a miskolci közgyűlés. Az ülés április 14-én, hétfőn délelőtt 11 órakor kezdődik a közgyűlési teremben.

 • 2014-03-06 09:46 „Miskolc hazánk egyik legdinamikusabban fejődő városává vált”

  A legutóbbi közgyűlés óta, olyan új adatsor látott napvilágot a Megyei Jogú Városok Szövetségének Adóügyi Kollégiumától, amely bizonyítja Miskolc gazdaságfejlesztési stratégiájának sikerét – jelentette ki Kriza Ákos polgármester a városi közgyűlés csütörtöki ülésén, a jövő évi költségvetés tárgyalásának kezdetén.

 • 2014-03-06 07:09 A költségvetésről tárgyalt a közgyűlés

  Szokatlan időpontban, reggel hét órától vette kezdetét Miskolc város márciusi közgyűlése. A napirenden a sürgősségiekkel együtt tizenegy előterjesztés szerepelt, köztük olyan fajsúlyos anyag is a grémium elé kerül, mint a város 2014-es költségvetése.

 • 2014-03-04 15:27 Sürgősségi előterjesztések a csütörtöki közgyűlésen

  Csütörtökön tartja márciusi közgyűlését Miskolc város képviselőtestülete. A napirenden a sürgősségiekkel együtt is csupán hét előterjesztés szerepel, igaz olyan fajsúlyos anyagok is a grémium elé kerülnek, mint a város 2014-es költségvetésének megállapítása.

 • 2014-03-03 12:55 Rendeletbe foglalt bevételek és adósságok

  Márciusi, rendes ülését tartja csütörtökön Miskolc közgyűlése. A napirendek között az önkormányzat következő háromévi kötelezettségeit és bevételeit is határozatba foglalja a grémium.

 • 2014-02-13 15:28 Közgyűlés: MSZP-s tájékoztató, fideszes reagálás

  A közgyűlés megzavarására irányuló akciójukat követően (lásd külön cikkünket), az MSZP-s és DK-s képviselők sajtótájékoztatót tartottak a „fideszes erőszak” ellen tiltakozva, mondván, hogy egy, a történteket rögzítő DK-s aktivistától elvették a kamerát. Kiss János Fidesz-frakcióvezető szerint viszont az egész eset csupán figyelemelterelés a Gyurcsány-koalíció részéről. Igyekeznek elterelni a miskolci közvélemény figyelmét arról a válságról, ami a berkeikben zajlik, érdemi mondanivalója ugyanis sem a Gyurcsány-koalíciónak, sem az MSZP-nek nincs.

 • 2014-02-13 10:47 Megzavarták a közgyűlést az MSZP-frakció tagjai

  A csütörtöki képviselő-testületi ülés kezdetén a polgármesteri expozét megzavarták a szocialista frakció tagjai, ami miatt egy időre felfüggesztették az ülést. A történtekre a közgyűlés Fidesz-KDNP frakciója - "Az MSZP Miskolc ellen"  címmel - közleményben reagált, melyben úgy fogalmaznak: "a jelenlevő MSZP-s önkormányzati képviselők botrányos, már-már alpári viselkedésükkel akadályozták meg a közgyűlési munkát, Miskolc szempontjából nagy fontosságú ügyek tárgyalását akarták ellehetetleníteni".

Miskolc TV mai műsora

2021-07-31 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!