Miskolci Napló (közéleti magazin)

 
Adásba kerül:  
Szerkesztő:  
Videotárban: 142 db. videó található  

2015-01-12 18:30
Hétfő
Miskolci Napló (közéleti magazin )
bulletBeszélgetés Tuzson Bencével a a Fidesz-frakció szóvivőjével bulletJavultak a foglalkoztatási adatok a megyében bulletTakata - tavasszal már félezren dolgozhatnak a miskolci gyárban
megnézem a teljes műsort
  bulletBeszélgetés Tuzson Bencével a a Fidesz-frakció szóvivőjével
... (a47657 ::feltöltve: 2015-01-12 :: megszólalók: Tuzson Bence,szóvivő,Fidesz )
megnézem a videót  
  bulletJavultak a foglalkoztatási adatok a megyében
Csaknem 20 ezerrel volt kevesebb a munkanélküli tavaly, mint az előző években Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A KSH és a Munkaügyi Központ adatai is ezt erősítették meg. A számok azt mutatják, hogy ez a közfoglalkoztatás, illetve a Takatához és Bosch-... (a47658 ::feltöltve: 2015-01-12 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletTakata - tavasszal már félezren dolgozhatnak a miskolci gyárban
Tavaly márciusi alapkőletétele óta nagy utat tett meg a Takata Miskolcon. A már elkészült gyárcsarnokban mára több mint 300-an dolgoznak. De folyamatosan keresik az új kollégákat is a különböző területekre. A légzsákgyártó cég a tervek szerint 3 év ... (a47659 ::feltöltve: 2015-01-12 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-01-09 19:25
Péntek
Miskolci Napló (közéleti magazin )
a hétfői adás ismétlése ::
2015-01-05 18:30
Hétfő
Miskolci Napló (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bullet35 ezer aláírás a nyomortelepek felszámolása mellett bulletÁtalakul a miskolci közlekedés bulletÁtadták a megújult várat bulletStratégiai megállapodást kötött a kormány a Takatával bulletMegkezdődött a DVTK stadion bontása bulletÖnkormányzati választás - részvételi arány bulletÚjraválasztották Kriza Ákost bulletTurisztikai rekordok Miskolcon
megnézem a teljes műsort
  bullet35 ezer aláírás a nyomortelepek felszámolása mellett
35 ezren tették le voksukat a nyomortelepek felszámolása mellett, Miskolcon. Egy hónap alatt gyűjtötte össze az aláírásokat a Fidesz-KDNP helyi csoportja. A város képviselőtestülete májusban döntött a gettók felszámolásáról, és arról, hogy 2 millió f... (a44705 ::feltöltve: 2014-07-18 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletÁtalakul a miskolci közlekedés
Egy több mint tíz éve húzódó, a Tiszai pályaudvart és környékét, valamint a belvárost érintő problémát oldott meg a város vezetése. A beruházás része az az Y-híd, ami a Martin-kertváros és a Kandó Kálmán tér között épül és a MÁV telepen halad majd ... (a44994 ::feltöltve: 2014-08-04 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Zima Béla,,;Rostás László,főépítész,Miskolci Önkormányzat )
megnézem a videót  
  bulletÁtadták a megújult várat
-... (a45441 ::feltöltve: 2015-01-05 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletStratégiai megállapodást kötött a kormány a Takatával
Egy teljes gyártófolyamatot telepít Miskolcra a csúcstechnológiát képviselő Takata- mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szeptember közepén. Budapesten írták alá a magyar kormány nevében a stratégiai együttműködési megállapodást a j... (a45990 ::feltöltve: 2014-09-29 :: megszólalók: Szijjártó Péter,külgazdasági és külügyminiszter,;Stefan Stocker,elnök,Takata Corporation;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletMegkezdődött a DVTK stadion bontása
Megkezdődött a diósgyőri stadion bontása. A munkagép a napos oldal felőli álló szektoroknál kezdett el dolgozni. A tervek szerint jövőre kezdődhet az építkezés, és legkésőbb 2016 őszére készül el a DVTK új arénája – jelentette be Kriza Ákos pol... (a46236 ::feltöltve: 2014-10-10 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Vécsi György,igazgatósági elnök,Miskolc Holding Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletÖnkormányzati választás - részvételi arány
Több mint hatvan ezer választópolgár, vagyis a szavazásra jogosultak csaknem 45 százaléka járult az urnákhoz Miskolcon. A legtöbben Szirma- Martin-kertváros választókerületében mentek el szavazni. Itt a választópolgárok 49,26 %-a adta le a voksát. ... (a46272 ::feltöltve: 2014-10-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletÚjraválasztották Kriza Ákost
Folytathatja a négy éve megkezdett munkát Kriza Ákos és a kormánypártok többsége is nőtt a miskolci közgyűlésben. A Fidesz-KDNP 17, még az MSZP és a DK 6, a Jobbik pedig 5 képviselőt küldhet az új közgyűlésbe. Pásztor Albert volt rendőrkapitány, a... (a46287 ::feltöltve: 2014-10-13 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletTurisztikai rekordok Miskolcon
Kétszer több turista érkezett idén Miskolcra tavalyhoz képest, így többen keresték fel a borsodi megyeszékhelyet 2014-ben, mint Debrecent és Sopront az adóhivatal statisztikái szerint. Miskolc az október 23-i hosszú hétvégén is népszerű volt a pihenn... (a46719 ::feltöltve: 2014-11-10 :: megszólalók: Héring Istvánné,,;Bazsó György,turisztikai menedzser,Diósgyőri vár )
megnézem a videót  
2015-01-02 19:25
Péntek
Miskolci Napló (közéleti magazin )
a hétfői adás ismétlése ::
2014-12-29 18:30
Hétfő
Miskolci Napló (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletForgalomba állt az új villamos bulletMaradj Miskolcon bulletBecherovka Miskolci Kocsonya Farsang bulletLetették a Takata gyár alapkövét bulletAdósságkonszoliációs levél bulletVálasztás 2014 - összefoglaló bulletBemutatták a Salkaházi Sára Miskolc Programot bullet35 ezer aláírás a nyomortelepek felszámolása mellett bulletÁtalakul a miskolci közlekedés bulletÁtadták a megújult várat bulletStratégiai megállapodást kötött a kormány a Takatával bulletMegkezdődött a DVTK stadion bontása bulletÖnkormányzati választás - részvételi arány bulletÚjraválasztották Kriza Ákost bulletTurisztikai rekordok Miskolcon
megnézem a teljes műsort
  bulletForgalomba állt az új villamos
Köszöntöm önöket!Az év beruházása, a fészekrakós lakások felújítása adósságkonszolidáció vagy éppen a nyomortelepek felszámolása. Csak néhány Miskolcot érintő fejlesztés és program melyek meghatározóak voltak idén. 2014 utolsó Miskolci Naplójában az ... (a41689 ::feltöltve: 2014-01-27 :: megszólalók: Zdenek Mayer,értékesítési alelnök,Skoda Transportation;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP;Sebestyén László,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP;Devecz Miklós,vezérigazgató,MVK Zrt.;szinkron név nélkül,,;szinkron név nélkül,,;Pfliegler Péter,alpolgármester,;Hajdú Eszter , Virág Fausztin Asztrik,,;Szedlák János,,;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletMaradj Miskolcon
A fészekrakókat fiatal diplomások váltják Miskolcon. A megvásárolt fészekrakós lakásokba a felújítás után a Miskolci Egyetem friss diplomás hallgatói költözhetnek be. A város ezzel szeretné a fiatal értelmiségieket helyben tartani. A lakáslehetőség b... (a41924 ::feltöltve: 2014-02-10 :: megszólalók: Tóth Gyula,,;Kriza Ákos,polgármester,;Cseh Dávid,doktorandusz hallgató,Miskolci Egyetem;Torma András,rektor,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletBecherovka Miskolci Kocsonya Farsang
Négy nap, négy színpad, több mint ötven fellépő, több mint száz árus és hatalmas tömeg. Röviden így lehetne összegezni az első Becherovka Miskolci Kocsonya Farsangot. A következő összeállításban néhány mozzanatot elevenítünk fel a gasztronómiai, kul... (a42162 ::feltöltve: 2014-02-24 :: megszólalók: Zsóka Roland,élelmezési igazgató,Miskolci Közintézmény-működtető Központ;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP;Kiss Gábor,alpolgármester,;Balogh Zsófia,,;Krakkai László,,;Németh Csaba, Hajmási Miklós,,;Molnár Zoltánné,ügyvezető,Diósgyőri Party-Service Kft.;Balázs Klári, Korda György,,;Torkos Izabella,,;Gecsei Anikó,turisztikai munkatárs,Miskolci TDM;Rezneki Zoltán,mestercukrász,;Sebestyén László,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP;Kriza Ákos,polgármester,;Kőhegyi Attila,,;Badarász Zsuzsa,, )
megnézem a videót  
  bulletLetették a Takata gyár alapkövét
Az év beruházásának nevezte Orbán Viktor a Takata gyár Miskolcra települését, ami a miniszterelnök szerint visszaállíthatja a borsodi megyeközpont önbecsülését. A kormányfő ezt a Takata új gyárának márciusi alapkőletételén mondta. Az ázsiai befektető... (a42514 ::feltöltve: 2014-03-17 :: megszólalók: Shigehisa Takada,elnök-vezérigazgató,Takata;Orbán Viktor,miniszterelnök,;Stefan Strocker,elnök,Takata;Kriza Ákos,polgármester,;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
  bulletAdósságkonszoliációs levél
Miskolc 36 milliárdos adósságállományát 2 ütemben vállalta át a kormány. Az erről szóló ígéretet, tavasszal váltotta készpénzre az állam, mondta Kriza Ákos az adósságkonszolidációs levél ünnepélyes átadóján. A megyében 252 település, összesen 92 mill... (a42781 ::feltöltve: 2014-03-31 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Sebestyén László,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP;Tállai András,önkormányzati államtitkár, )
megnézem a videót  
  bulletVálasztás 2014 - összefoglaló
A választás eredményét befolyásoló rendkívüli esemény nélkül zajlottak az országgyűlési választások Miskolcon. 136 ezer választásra jogosult szavazhatott. Este fél hatig az 1-es választókerületben 58%-os, a 2-es körzetben 57%-os volt a részvétel. Est... (a42941 ::feltöltve: 2014-04-07 :: megszólalók: Ignácz Dávid,,;Szomorú Irén,,;Zárug Péter Farkas,politológus,;Demeter Ervin,kormánymegbízott,;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletBemutatták a Salkaházi Sára Miskolc Programot
Bemutatták a Salkaházi programot a Művészetek Házában. Miskolc kiemelt figyelmet fordít a nyugdíjasokra, ezért a képviselőtestület a Fidesz-KDNP javaslatára arról döntött, hogy támogatják a 60 év feletti nyugdíjasokat évi 10 ezer forinttal. A progra... (a44213 ::feltöltve: 2014-06-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bullet35 ezer aláírás a nyomortelepek felszámolása mellett
35 ezren tették le voksukat a nyomortelepek felszámolása mellett, Miskolcon. Egy hónap alatt gyűjtötte össze az aláírásokat a Fidesz-KDNP helyi csoportja. A város képviselőtestülete májusban döntött a gettók felszámolásáról, és arról, hogy 2 millió f... (a44705 ::feltöltve: 2014-07-18 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletÁtalakul a miskolci közlekedés
Egy több mint tíz éve húzódó, a Tiszai pályaudvart és környékét, valamint a belvárost érintő problémát oldott meg a város vezetése. A beruházás része az az Y-híd, ami a Martin-kertváros és a Kandó Kálmán tér között épül és a MÁV telepen halad majd ... (a44994 ::feltöltve: 2014-08-04 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Zima Béla,,;Rostás László,főépítész,Miskolci Önkormányzat )
megnézem a videót  
  bulletÁtadták a megújult várat
-... (a45441 ::feltöltve: 2015-01-05 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletStratégiai megállapodást kötött a kormány a Takatával
Egy teljes gyártófolyamatot telepít Miskolcra a csúcstechnológiát képviselő Takata- mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szeptember közepén. Budapesten írták alá a magyar kormány nevében a stratégiai együttműködési megállapodást a j... (a45990 ::feltöltve: 2014-09-29 :: megszólalók: Szijjártó Péter,külgazdasági és külügyminiszter,;Stefan Stocker,elnök,Takata Corporation;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletMegkezdődött a DVTK stadion bontása
Megkezdődött a diósgyőri stadion bontása. A munkagép a napos oldal felőli álló szektoroknál kezdett el dolgozni. A tervek szerint jövőre kezdődhet az építkezés, és legkésőbb 2016 őszére készül el a DVTK új arénája – jelentette be Kriza Ákos pol... (a46236 ::feltöltve: 2014-10-10 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Vécsi György,igazgatósági elnök,Miskolc Holding Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletÖnkormányzati választás - részvételi arány
Több mint hatvan ezer választópolgár, vagyis a szavazásra jogosultak csaknem 45 százaléka járult az urnákhoz Miskolcon. A legtöbben Szirma- Martin-kertváros választókerületében mentek el szavazni. Itt a választópolgárok 49,26 %-a adta le a voksát. ... (a46272 ::feltöltve: 2014-10-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletÚjraválasztották Kriza Ákost
Folytathatja a négy éve megkezdett munkát Kriza Ákos és a kormánypártok többsége is nőtt a miskolci közgyűlésben. A Fidesz-KDNP 17, még az MSZP és a DK 6, a Jobbik pedig 5 képviselőt küldhet az új közgyűlésbe. Pásztor Albert volt rendőrkapitány, a... (a46287 ::feltöltve: 2014-10-13 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletTurisztikai rekordok Miskolcon
Kétszer több turista érkezett idén Miskolcra tavalyhoz képest, így többen keresték fel a borsodi megyeszékhelyet 2014-ben, mint Debrecent és Sopront az adóhivatal statisztikái szerint. Miskolc az október 23-i hosszú hétvégén is népszerű volt a pihenn... (a46719 ::feltöltve: 2014-11-10 :: megszólalók: Héring Istvánné,,;Bazsó György,turisztikai menedzser,Diósgyőri vár )
megnézem a videót  
2014-12-22 18:30
Hétfő
Miskolci Napló (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletKözgyűlési értékelő
megnézem a teljes műsort
  bulletKözgyűlési értékelő
A frakcióvezetők értékelik a decemberi közgyűlés döntéseit.... (a47404 ::feltöltve: 2014-12-22 :: megszólalók: Soós Attila,frakcióvezető,Fidesz;Molnár Péter,frakcióvezető,KDNP;Simon Gábor,frakcióvezető,MSZP-DK-Együtt-Miskolc Lokálpatrióta Egyesület;Jakab Péter,frakcióvezető,Jobbik )
megnézem a videót  
2014-12-19 19:25
Péntek
Miskolci Napló (közéleti magazin )
a hétfői adás ismétlése ::
2014-12-15 18:30
Hétfő
Miskolci Napló (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletBetétgarancia a betéteseknek a Takarékszövetkezeteknél bulletFelújított szálló a hajléktalanoknak bullet20 éves a BOKIK
megnézem a teljes műsort
  bulletBetétgarancia a betéteseknek a Takarékszövetkezeteknél
100 százalékos a betétgarancia a takarékszövetkezeti hálózatokban.... (a47295 ::feltöltve: 2014-12-15 :: megszólalók: Alakszainé Oláh Annamária,elnök-ügyvezető,Felsőzsolca és Vidéke Takarékszövetkezet )
megnézem a videót  
  bulletFelújított szálló a hajléktalanoknak
A hajléktalanoknak nyújt menedékhelyet a Vöröskereszt Hajléktalangondozó Központja, ahol uniós forrásból tették élhetőbbé a szállót.... (a47294 ::feltöltve: 2014-12-15 :: megszólalók: Grúbert Roland,megyei igazgató,Vöröskereszt )
megnézem a videót  
  bullet20 éves a BOKIK
Idén 20 éves a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.Alapításának évfordulóját,és a kamara napját Sajóbábonyban, küldöttgyűléssel ünnepelték. A rendezvényen kitüntetéseket, díjakat és elismeréseket is átadtak. A meghívottakat az egye... (a47040 ::feltöltve: 2014-12-15 :: megszólalók: Bihall Tamás,elnök,Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara;Torma András,rektor,Miskolci Egyetem;Török Dezső,elnök,B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés;Dunai Péter,főtitkár,Magyar Kereskedelmi és Iparkamara;Sándor Attila,autószalon vezető,Miskolc Autóház )
megnézem a videót  
2014-12-08 18:30
Hétfő
Miskolci Napló (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletVégéhez ért az Okos Pont projekt bulletFiatal vállalkozók napja
megnézem a teljes műsort
  bulletVégéhez ért az Okos Pont projekt
Közel 100%-os sikerrel vette az akadályokat a tesztüzem alatt Miskolc új integrált utastájékoztatási rendszere. A város több mint 100 pontján találkozhatnak az utasok azokkal a kijelzőkkel, melyek valós idejű információkkal szolgálnak a járatok érkez... (a47187 ::feltöltve: 2014-12-08 :: megszólalók: Singlár Zsolt,vezérigazgató,MVK Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletFiatal vállalkozók napja
Sikeres borsodi fiatalok mutatkoztak be a Kamarában a Fiatal Vállalkozók napján. November 26-án a BOKIK-ban a megye vállalkozóinak ifjú generációja már saját vállalkozását és sikerének titkát is be tudta mutatni. A szallas.hu ügyvezetői arról tartott... (a47004 ::feltöltve: 2014-12-08 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2014-12-05 19:25
Péntek
Miskolci Napló (közéleti magazin )
a hétfői adás ismétlése ::
2014-12-01 19:30
Hétfő
Miskolci Napló (közéleti magazin )
Príma díj II. rész :: bulletPrima Primissima Gála 2014. II. rész
megnézem a teljes műsort
  bulletPrima Primissima Gála 2014. II. rész
Prima Primissima díjátadó Gála 2014. II. rész... (a47006 ::feltöltve: 2014-12-01 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2014-12-01 18:30
Hétfő
Miskolci Napló (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora Príma díj I. rész :: bulletPrima Primissima Gála 2014. I. rész
megnézem a teljes műsort
  bulletPrima Primissima Gála 2014. I. rész
Prima Primissima díjátadó Gála a Miskolci Nemzeti Színházban. I. rész... (a47005 ::feltöltve: 2014-12-01 :: megszólalók: )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!