Miskolc Ma (híradó)

 
Adásba kerül:  
Szerkesztő:  
Videotárban: 20663 db. videó található  

2015-02-23 18:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó )
bulletFakivágások a történelmi Avason bulletÚj kamerák a miskolci bevezető utakon bulletCélzott ellenőrzés a Bábonyi bércen bulletEgészségtelen a levegő bulletPolgármesteri látogatás a Minoritáknál bulletMenetrend SMS-ben bulletLejárt a hitelesítés határideje bulletA bűncselekmények áldozataira emlékeztek bulletLátványtervek a viseletgyűjtemény új épületéről bulletMiskolci Operabál
megnézem a teljes műsort
  bulletFakivágások a történelmi Avason
Fakivágásokkal és gallyazással folytatódik a történelmi Avas rehabilitációja. A tájidegen, a környezetre vagy a történelmi pincékre veszélyes növényzetet kivágják. A Kisavas rehabilitációjára idén 250 millió forintot költ a város. A cél a városrész ... (a48335 ::feltöltve: 2015-02-23 :: megszólalók: Hudák Katalin,ügyintéző,Beruházási és Városüzemeltetési Osztály, Polgármesteri Hivatal;Soós Attila,frakcióvezető,Fidesz )
megnézem a videót  
  bulletÚj kamerák a miskolci bevezető utakon
Az autók rendszámát fotózzák a város bevezető útjai mentén telepített kamerák. Az önkormányzati rendészet így akár a körözött, vagy a nem biztosított autókat is ki tudja majd szűrni. A 40 milliós fejlesztés a Miskolc Digitális Város pályázat része. ... (a48321 ::feltöltve: 2015-02-23 :: megszólalók: Kovács László Csaba,közterület-felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet; Lengyel Katalin,ügyvezető,Miskolci Városfejlesztési Kft. )
megnézem a videót  
  bulletCélzott ellenőrzés a Bábonyi bércen
Problémás családokat ellenőriztek a rendészek a Bábonyibércen. A környéken élők a terület önkormányzati képviselőjétől kértek segítséget. Ezeket a lakossági bejelentéseket továbbította a rendészetnek Kovács Józsefné Budai Mária. A rendészet vezetője... (a48331 ::feltöltve: 2015-02-23 :: megszólalók: Kovács László Csaba,közterület-felügyelet és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet )
megnézem a videót  
  bulletEgészségtelen a levegő
A szálló por magas koncentrációja miatt Miskolc mellett Putnok és Sajószentpéter levegőjét is egészségtelennek minősítette az Országos Környezetegészségügyi Intézet. Miskolc polgármestere elrendelte a füstköd-riadó tájékoztatási fokozatát. Így Miskol... (a48329 ::feltöltve: 2015-02-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletPolgármesteri látogatás a Minoritáknál
A miskolci Minorita rend meghívására látogatott a Nagyboldogasszony plébániára Kriza Ákos. A polgármester bejárta a rendház valamennyi létesítményét, a fiúkollégiumot és az éttermet, valamint a népkonyhát is, ahol napi 100 nehéz sorsú ember kap meleg... (a48337 ::feltöltve: 2015-02-23 :: megszólalók: Kalna Zsolt,tartományfőnök,Minorita Plébánia )
megnézem a videót  
  bulletMenetrend SMS-ben
Új szolgáltatást indított a Miskolci Közlekedési Vállalat. Már sms-ben is kérhető menetrendi információ. Csupán a megálló egyedi kódját kell elküldeni a 30/344-43-29-es telefonszámra, és válasz érkezik, hogy mikor indulnak a megállót érintő járatok ... (a48333 ::feltöltve: 2015-02-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletLejárt a hitelesítés határideje
Ma éjfélig hitelesíthetik a felvételizők felsőoktatási jelentkezésüket. Hitelesítés nélkül a jelentkezés érvénytelen. A következő fontos határidő július 8-a lesz. A felsőoktatásba jelentkezők eddig változtathatják meg a jelentkezési sorrendet, és a h... (a48330 ::feltöltve: 2015-02-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletA bűncselekmények áldozataira emlékeztek
Szentmisével emlékeztek a bűncselekmények áldozataira Miskolcon. Február 22-ét az Európa Tanács nyilvánította emléknappá 1990-ben, hazánk 9 évvel később csatlakozott a kezdeményezéshez. A szakemberek szerint Borsodban folyamatosan csökken az ismertté... (a48319 ::feltöltve: 2015-02-23 :: megszólalók: Palánki Ferenc,püspök,Egri Főegyházmegye;Vereckei Csaba,rendőr-főkapitány,B.-A.-Z.Megyei Rendőr-főkapitányság;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
  bulletLátványtervek a viseletgyűjtemény új épületéről
Bemutatták a látványterveket a Herman Ottó Múzeum Görgey utcai épületbővítéséről. Ide költözik majd a viseletgyűjtemény a Lézerpontból, az emeletre pedig a múzeum könyvtára. Az építkezés várhatóan jövő év elején kezdődik csaknem hétszázmillió forint ... (a48325 ::feltöltve: 2015-02-23 :: megszólalók: Tóth Arnold,igazgatóhelyettes,Herman Ottó Múzeum )
megnézem a videót  
  bulletMiskolci Operabál
Operabál volt a hétvégén a Zenepalotában. A rendezvény az egyetlen vidéki ilyen bál hazánkban. Miskolc kulturális életének rangos eseményét a Miskolci Operabarátok Egyesülete szervezte. ... (a48317 ::feltöltve: 2015-02-23 :: megszólalók: Seres Ildikó,elnök,Miskolci Operabarátok Egyesülete;Kesselyák Gergely,karnagy, )
megnézem a videót  
2015-02-21 20:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-02-21 19:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-02-21 18:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó )
bulletTöbb mint egymilliárd jut az Erasmusra bulletÚt a diplomához program bulletÚjranyomják a Vizsolyi Bibliát bulletKétcent-est az Avasi Cellariumban bulletÓnodi böllérfesztivál bulletErzsébet királyné és a divat bulletMiskolci óvóhelyek nyomában bulletLK: Honvéd-DVTK
megnézem a teljes műsort
  bulletTöbb mint egymilliárd jut az Erasmusra
Több mint egy milliárd forint jut idén az Erasmus+ Ifjúsági Programra. Ezzel a támogatással évente hétezer, az uniós kötségvetés ciklus hét éve alatt pedig körülbelül 50 ezer fiatal tud részt venni a programban. A cél az, hogy a hallgatók nemzetközi ... (a48282 ::feltöltve: 2015-02-21 :: megszólalók: Sávolyi Sára,,;Manuel Callejo Garcia,,;Bartha Zoltán,intézményi Erasmus koordinátor,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletÚt a diplomához program
Kétszázmillió forint értékben, 816 fiatalnak nyújt anyagi támogatást és ezáltal segítséget a diploma megszerzéséhez a január végén zárult pályázaton az Út a diplomához program. Az esélyteremtő program célja a hátrányos és halmozottan hátrányos helyze... (a48313 ::feltöltve: 2015-02-21 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletÚjranyomják a Vizsolyi Bibliát
Újranyomják a vizsolyi bibliát. A szentírást az eredeti helyszínen, korhű nyomdagépen és papírra nyomtatják. A reformáció közelgő 500. évfordulójához kapcsolódó munka szerdán kezdődött meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település.... (a48265 ::feltöltve: 2015-02-21 :: megszólalók: Daruka Mihály,vezető,Vizsolyi Biblianyomató Műhely;Tőkés László,református püspök, az Európai Parlament képviselője, )
megnézem a videót  
  bulletKétcent-est az Avasi Cellariumban
Szőlőtaposás, pálinkafőző szemle és jobbnál jobb italok várták a vendégeket péntek este az Avasi Cellariumban. A kisavasi pincehelyiség tavalyi megnyitása óta tematikus estekkel népszerűsíti az avasi pincekultúrát. Ezúttal a görömbölyi pálinka volt ... (a48312 ::feltöltve: 2015-02-21 :: megszólalók: Bejczi Béla,,;Némedi Varga Zoltán,vezető,Avasi Cellárium )
megnézem a videót  
  bulletÓnodi böllérfesztivál
Igazi, kihagyhatatlan falusi disznóvágás és mulatság várta az V. Böllérfesztivál résztvevőit Ónodon. Az amatőr csapatoknak egy egész sertést kellett feldolgozniuk a nap folyamán. A legfinomabb hurkát, kolbászt, toroskáposztát szét is osztották a vend... (a48316 ::feltöltve: 2015-02-21 :: megszólalók: Kollár József, Tóth Sándorné,,;Kovácsné Budai Mária,önkormányzati képviselő,FIDESZ-KDNP;Sinka Szilárd,főszervező, )
megnézem a videót  
  bulletErzsébet királyné és a divat
Erzsébet királyné sosem követte a divatot, mégis divatikon lett. Czédly Mónika, csaknem 10 éve foglalkozik Sissy ruháinak rekonstruálásával. A divattervező eddig 12 egyedi darab másolatát készítette el, amiket Erzsébet királyné életének meghatározó p... (a48311 ::feltöltve: 2015-02-21 :: megszólalók: Garami Jánosné,,;Czédly Mónika,divattervező,;Vámosi Katalin,művészettörténész, )
megnézem a videót  
  bulletMiskolci óvóhelyek nyomában
A miskolci óvóhelyek egy része a második nagy óvóhely fejlesztési időszakban jött létre. A tömegpusztító fegyverek miatt sorra épültek a városok alatti városok. Ilyen a MÁV Lévay úti telephelyén lévő légópince is, amit megőriztek az utókornak. De ... (a48304 ::feltöltve: 2015-02-21 :: megszólalók: Lukács Rudolf,területi építész szakelőadó,MÁV Zrt.;Leskó György,a miskolci Polgári Védelmi Kirendeltség volt parancsnoka,;Galambos István,, )
megnézem a videót  
  bulletLK: Honvéd-DVTK
A híradó végén egy sporthír: kikapott a Diósgyőr a Honvéd otthonában. A Ligakupa nyolcaddöntőjének második mérkőzését ma 14 órától Budapesten, a Bozsik stadionban rendezték meg. A DVTK egygólos hátrányból várta az összecsapást. A Diósgyőr nyert ugyan... (a48315 ::feltöltve: 2015-02-21 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-02-20 20:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-02-20 19:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-02-20 18:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó )
bulletCélegyenesben az elkerülő építése bulletProblémás kereszteződés bulletFórum indul a miskolci tömegközlekedésről bulletBűnmegelőzési előadássorozat az idősek védelmében bulletÁlellenőrök a megyében bulletÉvet értékelt a NAV megyei igazgatósága bulletGallyaznak városszerte bulletTegyünk együtt a gyermekekért bulletSzépkorúak farsangja az Aranykor Idősek Otthonában bulletTovábbra is jól síelhetők a pályák Bánkúton
megnézem a teljes műsort
  bulletCélegyenesben az elkerülő építése
Leaszfaltozták az M30 - as és a 26-os főút összekötő szakaszát. A miskolci elkerülővel nem csak a belvárosban lesz kisebb a forgalom, de az árvíztől is megvédi Felsőzsolcát. Az utat várhatóan tavasszal adják át. ... (a48297 ::feltöltve: 2015-02-20 :: megszólalók: Nemkin Béla,,;Barcsák Attila,, )
megnézem a videót  
  bulletProblémás kereszteződés
Traffipaxot raknak a Lévai utcába. A száguldozó autósok miatt rengeteg a baleset a Lévai és a Szilágyi Dezső utca kereszteződésében. A környéken élők azt mondják: az autósok nincsenek tekintettel egymásra, és rendszeresen túllépik a sebességkorlátot... (a48296 ::feltöltve: 2015-02-20 :: megszólalók: Karabinszky Tibor,,;Eperjesi Erika,önkormányzati képviselő,Fidesz )
megnézem a videót  
  bulletFórum indul a miskolci tömegközlekedésről
Egyeztető lakossági fórumokat tart majd az MVK Zrt. A menetrend kialakítása előtt az utasok véleményére is kiváncsiak. A miskolciak ezeken a fórumokon mondhatják majd el a közösségi közlekedéssel kapcsolatos javaslataikat.... (a48287 ::feltöltve: 2015-02-20 :: megszólalók: Pásztor Imre,kommunikációs vezető,Miskolc Holding Zrt.;Soós Attila,frakcióvezető,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
  bulletBűnmegelőzési előadássorozat az idősek védelmében
Az időskorúak elleni bűncselekmények megelőzése volt a célja annak a 3 részes előadássorozatnak, amire a Miskolci Egyesített Szociális Intézmény és a Rendőrkapitányság szakemberei várták az érintetteket. Hiszékeny idősekről, családon belüli erőszakró... (a48306 ::feltöltve: 2015-02-20 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletÁlellenőrök a megyében
Álellenőrök a megyében. A közelmúltban több településen is a gázszolgáltató illetve a katasztrófavédelem munkatársainak adták ki magukat ismeretlenek. A gázkészülékek flexibilis csövének felülvizsgálatáért illetve cseréjéért akartak pénzt kicsalni a ... (a48294 ::feltöltve: 2015-02-20 :: megszólalók: Lipták Attila,igazgató,B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság )
megnézem a videót  
  bulletÉvet értékelt a NAV megyei igazgatósága
205 milliárd forintnyi adóbevétel érkezett tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz a megyében, ahol 80 ezer új beruházást is regisztrált a hivatal. Közel 7 százalékkal emelkedett a foglalkoztatás is, amire a vállalkozások több mint 10 milliárd forintn... (a48299 ::feltöltve: 2015-02-20 :: megszólalók: Balázs Zsolt,igazgató,NAV Regionális Bűnügyi Igazgatóság;Szalayné Ostorházi Mária,főigazgató,NAV Regionális Adó Főigazgatósága )
megnézem a videót  
  bulletGallyaznak városszerte
Már több városrészben is gallyazzák a fákat, metszik a bokrokat a Városgazda munkatársai. Az elmúlt hetekben a Petneházy, a Stadion, a Madarász Viktor és a Katowice utcán dolgoztak, most az Avasi lakótelepen készülnek a tavaszra. A február a legalkal... (a48290 ::feltöltve: 2015-02-20 :: megszólalók: Kőrössy Pálné,,;Fodor Zoltán,önkormányzati képviselő,(MSZP) )
megnézem a videót  
  bulletTegyünk együtt a gyermekekért
Márciusban Miskolcra érkezik a „Tegyünk együtt a gyermekekért” életmód program. 6 általános iskola ötödik osztályos diákjai sajátíthatják el az egészséges életvitel alapjait azon a rendhagyó osztályfőnöki óra programon, melyet egy tejterm... (a48279 ::feltöltve: 2015-02-20 :: megszólalók: Bodó Judit,tanító, testnevelő tanár,Diósgyőri Nagy Lajos Általános Iskola;Kiss Beáta,vállalati külső kapcsolatok igazgatója,Danone Kft. )
megnézem a videót  
  bulletSzépkorúak farsangja az Aranykor Idősek Otthonában
Farsanggal búcsúztatták a telet az Aranykor Idősek Otthonában. A lakóknak a Szemere Bertalan Szakközépiskola diákjai adtak műsort. Az ünnepségen részt vett Kiss Gábor is. Az alpolgármester köszöntőjében azt mondta: ez a program is jó példa arra, hogy... (a48286 ::feltöltve: 2015-02-20 :: megszólalók: Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletTovábbra is jól síelhetők a pályák Bánkúton
Bánkúton még mindig a tél az úr. Az éjszakai fagyok miatt továbbra is jó minőségű pályákon lehet síelni, mindegyik alkalmas a sportolásra, a felvonók pedig igény szerint üzemelnek. Magyarország legnagyobb síterepét átlagosan 35 centiméter vastag, tö... (a48298 ::feltöltve: 2015-02-20 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-02-19 20:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-02-19 19:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-02-19 18:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó )
bulletBővítést tervez Miskolcon az Éltex bulletMiskolcra látogatott a horvát nagykövet bulletHét ember ellen emeltek vádat bulletÚj rendőrautók álltak szolgálatba a megyében bulletJogszerűtlenül tartott bejárást a Jobbik bulletEgészségügyi Szakdolgozók Kossuth Zsuzsanna Emléknapja bulletElpusztult Rumi, a világhírű vakvezető kutya bulletÁtvették okleveleiket a kormányablak munkatársai bulletTele vannak az éttermek Torkos Csütörtökön
megnézem a teljes műsort
  bulletBővítést tervez Miskolcon az Éltex
Bővíti miskolci gyárát az Éltex Kft. Az újrahasznosítást végző cég két éve van Miskolcon. A megnövekedett igény miatt növelnék a gyár kapacitását és újabb embereket is felvesznek. ... (a48267 ::feltöltve: 2015-02-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMiskolcra látogatott a horvát nagykövet
Miskolc gazdasági és logisztikai szempontból kiemelkedő szerepét hangsúlyozta Horvátország budapesti nagykövete. Kriza Ákos polgármesterrel többek között befektetési lehetőségekről, a turisztikai közlekedési kapcsolatokról és a jövőbeni együttműködé... (a48276 ::feltöltve: 2015-02-19 :: megszólalók: Gordan Grlić Radman,Horvátország budapesti rendkívüli és meghatalmazott nagykövete,;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletHét ember ellen emeltek vádat
Majdnem újra megismétlődött az olaszliszkai eset. Hét ember ellen emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség a felsőzsolcai baleset miatt. Egy kétéves kisfiút sodort el egy autó októberben. A gyerek hirtelen futott a kocsi elé és horzsolásokon kívül pe... (a48275 ::feltöltve: 2015-02-19 :: megszólalók: Martossy György,szóvivő,B.-A.-Z. Megyei Főügyészség )
megnézem a videót  
  bulletÚj rendőrautók álltak szolgálatba a megyében
28 új rendőrautó már megérkezett Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe, és a következő hónapokban még 45 érkezik. A megyei rendőr-főkapitányságnak jelenleg csaknem 400 gépjárműve van. Az újakkal az autók csaknem negyedét tudják lecserélni.... (a48266 ::feltöltve: 2015-02-19 :: megszólalók: Vereckei Csaba,rendőrfőkapitány,B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság;Demeter Ervin,kormánymegbízott,B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal )
megnézem a videót  
  bulletJogszerűtlenül tartott bejárást a Jobbik
Jogszerűtlenül tartott ma bejárást a Jobbik Lyukóvölgyben. A hatósági szemlére a sajtót sem hívhatták volna meg. A Jobbik egy négy évvel ezelőtti ügyet vett elő. Szerintük két önkormányzati tulajdonú háztömbben nem megfelelő a szennyvíz elvezetés. A... (a48283 ::feltöltve: 2015-02-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletEgészségügyi Szakdolgozók Kossuth Zsuzsanna Emléknapja
Szaktudás, precizitás és elhivatottság. Ezek az ismérvei azon szakdolgozóknak, akik a Magyar Ápolók Napján részesültek elismerésben. Február 19-ét tavaly nyilvánította a magyar országgyűlés Kossuth Zsuzsanna Emléknappá, ezzel tisztelegve az egészségü... (a48272 ::feltöltve: 2015-02-19 :: megszólalók: Dulibán Lászlóné,megyei elnök,Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara;Dr. Papp Lajos,szívsebész, )
megnézem a videót  
  bulletElpusztult Rumi, a világhírű vakvezető kutya
Elpusztult Rumi, a világ első, kettős szerepű rehabilitációs kutyája. Gazdája nemcsak vakvezetőként, hanem rohamjelzőként is számíthatott rá, hiszen szinte mindegyik epilepsziás rohamát képes volt előre jelezni. Több mint 300-szor mentette meg gazdáj... (a48235 ::feltöltve: 2015-02-19 :: megszólalók: Vincze Zsuzsa,,;Mezősi Tamás,kuratóriumi elnök,Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány )
megnézem a videót  
  bulletÁtvették okleveleiket a kormányablak munkatársai
Akkor lehet jól működő egy állam, ha a benne dolgozók jól végzik munkájukat. Hangzott el csütörtökön a kormányhivatalban, ahol 26 új kormányablak szakirányon végzett ügyintéző vehette át oklevelét. A féléves képzés a Magyari Zoltán fejlesztési progr... (a48280 ::feltöltve: 2015-02-19 :: megszólalók: Demeter Ervin,kormánymegbízott,B.-A.-Z.Megyei Kormányhivatal )
megnézem a videót  
  bulletTele vannak az éttermek Torkos Csütörtökön
Több, mint egy tucat miskolci vendéglátóhely csatlakozott Miskolcon a Torkos Csütörtökhöz. Az asztalokat már hetekkel ezelőtt lefoglalták az éttermekben. Az országos akciót tízedik alkalommal szervezeték meg. ... (a48281 ::feltöltve: 2015-02-19 :: megszólalók: Kocsa Imre,,;Szendrei Mihály,ügyvezető igazgató,Aranykorona Hotel-Étterem és Sétáló Pince;Nagy Júlia,manager,TDM )
megnézem a videót  
2015-02-18 20:30
Szerda
Miskolc Ma (híradó )
2015-02-18 19:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2020-12-05 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!