Miskolc Ma (híradó)

 
Adásba kerül:  
Szerkesztő:  
Videotárban: 20663 db. videó található  

2015-03-10 18:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó )
bulletBrókerbotrány – a Questor is becsődölt bulletQuaestor Utazás Szervező – zavartalan a működés bulletKönnyítések a Buda-Cash károsultjainak bulletÚj kamerák és több rendész lesz Miskolcon bulletFrontális baleset Miskolc és Mályi között bulletOrvosok górcső alatt bulletTakarítják a várost bulletHamarosan ismét kinyit a Kalandpark bulletJátékos tudomány
megnézem a teljes műsort
  bulletBrókerbotrány – a Questor is becsődölt
Tovább dagad a bróker-botrány, csődöt jelentett Quaestor is. A Nemzeti Bank felfüggesztette az Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. tevékenységét és felügyeleti biztost jelölt ki a cég élére. Kiderült, a jegybank vizsgálói szabálytalanságokat ... (a48562 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Romenda Ferencné,,;Takács Béla,,;Tréba Eszter,, )
megnézem a videót  
  bulletQuaestor Utazás Szervező – zavartalan a működés
Nincs félnivalójuk azoknak akik jelenleg is a Questor utazási irodával nyaralnak, vagy itt szeretnék befizetni nyári pihenésüket. A Quaestor Financial csődje és a QUAESTOR Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. felfüggesztése nincs hatással a pé... (a48561 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKönnyítések a Buda-Cash károsultjainak
Segítenek a Buda-Cash károsultjain a közüzemi szolgáltatók. Az áram és a gázszolgáltatók sem hagyták magukra a pórul járt embereket. A brókerház és a tulajdonosi köréhez tartozó pénzintézetek még február végén váltak fizetésképtelenné, ezzel több eze... (a48551 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Miskolc Ma 2015.02.26.,,;Száraz Gábor,sajtószóvivő,Tigáz Zrt.;Istenes Zsolt,, )
megnézem a videót  
  bulletÚj kamerák és több rendész lesz Miskolcon
Betörőket fogott a kamera. Egy lakásból akart lopni, de a térfigyelő lefülelte őket. Az önkormányzati rendészek még a helyszínen elfogták. Miskolcon 150 térfigyelő kamera működik. Ez a rendszer tovább bővülhet ha a városatyák elfogadják azt a közbizt... (a48572 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet;Miklós Endréné,,;Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kiss János,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletFrontális baleset Miskolc és Mályi között
Frontálisan ütközött két autó a 3-as főút miskolci kivezető szakaszán. A baleset kedden késő délután történt. A Mályi felől érkező Seat Ibiza előzni akart, de rosszul mérte föl a távolságot. Óriásit fékezett de a karambolt már nem tudta elkerülni. Fr... (a48557 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Dr. Kazacsay Ferenc,osztályvezető főorvos,Traumatológiai Osztály, B.-A.-Z. Megyei Kórház )
megnézem a videót  
  bulletOrvosok górcső alatt
Újra górcső alá veszi az adóhatóság az orvosok jövedelmét. Vagyonosodási vizsgálatra számíthatnak azok, akik olyan rendkívül alacsony jövedelmet vallanak be,amiből nem tudnák fedezni vagyonuk gyarapodását. A NAV még mindig vizsgál olyan tavalyi ügye... (a48558 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletTakarítják a várost
Megkezdődött a tavaszi nagytakarítás Miskolcon. A portól, és csúszásmentesítéshez használt téli szóróanyagtól is megtisztítják a járdákat, utakat. A Városgazda 450 munkatársa dolgozik folyamatosan, de bevetették a takarítógépeket is. (takarítás: 02:1... (a48564 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Pásztor Imre,PR és kommunikációs vezető,Miskolc Holding Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletHamarosan ismét kinyit a Kalandpark
Újabb gyermek pályákkal, szalonnasütőkkel és fedett pihenőkkel nyit a hónap végén a Kemény Dénes uszoda melletti Kalandpark. A tavaly szeptemberben átadott akadálypályák március 28-tól hétvégéken várják a családokat. ... (a48523 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Illyés Miklós,ügyvezető,Miskolci Sportcentrum Kft.;Benkovics Roland,marketing és kommunikációs menedzser,Miskolci Sportcentrum Kft. )
megnézem a videót  
  bulletJátékos tudomány
Hogyan lehet házilag felhőt készíteni, esetleg fémkarikákat táncoltatni vagy 20 méterről elfújni egy gyertyát? A válasz mindjárt elmondjuk. Egy napra a csodák palotájává változott a Gárdonyi Művelődési Ház, ahol a gyerekek játékos kísérletekkel tanul... (a48565 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Broda Bella,,;Vitta Zsolt Ábel,,;Flekács Lilla,,;Gyenes János,ötletgazda,Játékos tudomány-és interaktív kiállítás )
megnézem a videót  
2015-03-09 19:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-03-09 18:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó )
bulletIpari-fejlesztési régió lehet Miskolc és Kassa környéke bulletVasárnaptól pihenőnap a kereskedelemben bulletAki rendben fizet, az kaphat új bérlakást bulletFolytatódik a munka a Csabai kapuban bulletRosszul lett a villamoson, újra kellett éleszteni bulletIllegális szemétlerakás bulletNem örülhetnek az autósok bulletKözlekedésbiztonsági átfogó akció bulletKözbiztonsági bejárás bulletA chipsadó kiterjesztését javasolják
megnézem a teljes műsort
  bulletIpari-fejlesztési régió lehet Miskolc és Kassa környéke
Egy nagy ipari-fejlesztési régióvá kell tenni Miskolc és Kassa térségét, amit egyébként az EU is támogat - mondta a rendkívüli nagyköveti értekezleten ma Orbán Viktor. A miniszterelnök hozzátette: a határon átnyúló együttműködés Győr és Pozsony eset... (a48548 ::feltöltve: 2015-03-09 :: megszólalók: Orbán Viktor,miniszterelnök,;Kiss János,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletVasárnaptól pihenőnap a kereskedelemben
Külön akcióval várták a vevőket vasárnap a legtöbb miskolci nagyáruházban. Tegnap volt az utolsó hétvége, amikor még korlátozás nélkül nyitva tarthattak az üzletek. Az Országgyűlés decemberben szavazta meg a vasárnapi pihenőnap bevezetését, így már... (a48537 ::feltöltve: 2015-03-09 :: megszólalók: Bacsó István,,;Bazsányi Lórántné,,;Papczun Ernő,boltvezető,Coop Árucsarnok;Liktor Dénes,, )
megnézem a videót  
  bulletAki rendben fizet, az kaphat új bérlakást
Új lakást kaphatnak a nyomortelepeken élők az önkormányzattól, de csak akkor ha nincsenek elmaradva a lakbérrel és tisztán tartják a környezetüket. A lepusztult városrészekben a MIK nem hosszabbítja meg a lejáró bérleti szerződéseket. A Fidesz-KDNP c... (a48549 ::feltöltve: 2015-03-09 :: megszólalók: Mida Rita,,;Soós Attila,frakció-szóvivő,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
  bulletFolytatódik a munka a Csabai kapuban
Ismét dolgoznak a munkagépek a Csabai kapuban. A következő hetekben a városból kifelé vezető sáv lesz lezárva. Az útbontásra a Semmelweis és a Szent Ferenc kórház távhőre való csatlakozása miatt van szükség. A forgalom a tervek szerint 3 hét múlva ál... (a48536 ::feltöltve: 2015-03-09 :: megszólalók: Schulhof Ernő,,;Keglovics János,,;Kovács Tamás,szolgáltatási igazgató,MIHŐ Kft. )
megnézem a videót  
  bulletRosszul lett a villamoson, újra kellett éleszteni
Újra kellett éleszteni egy 60 év körüli nőt, aki a villamoson lett rosszul. A mentőket a Szent Anna téri megállóba riasztották. A beteget az újraélesztés után a kardiológiára szállították. Rövid időre a villamosforgalom is szünetelt délután. A Malom... (a48542 ::feltöltve: 2015-03-09 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletIllegális szemétlerakás
Illegális hulladéklerakókat fogtak a Miskolci Rendészek. A város csaknem 300 közterületi kameráinak egyike segített a tettenérésben, egy másik esetben pedig a terület önkormányzati képviselőjének gyors reagálása. A városban folyamatos gondot okoz az... (a48541 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet;A riporter: Tréba Eszter,, )
megnézem a videót  
  bulletNem örülhetnek az autósok
Ismét drágulás a kutakon:szerdától 4 forinttal kell többet fizetniük az autósoknak a 95-ös benzinért és 2 forinttal a gázolajért. Az emeléssel a 95-ös benzin literenkénti átlagára 363 forintra, a gázolajé 375 forintra nő. A Mol legutóbb múlt pénteken... (a48543 ::feltöltve: 2015-03-09 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKözlekedésbiztonsági átfogó akció
A szokásos dokumentumokon túl a biztonsági övek, a gyermekülések és a bukósisakok helyes használatát ellenőrzik mától a rendőrök országszerte. A háromnapos TISPOL közlekedésbiztonsági akcióban a lakott területeken, a ki-és bevezető szakaszokon és a g... (a48522 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Barta László,,;Riczkó László,,;Pitkó László,osztályvezető,Közlekedésrendészeti Osztály, B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság )
megnézem a videót  
  bulletKözbiztonsági bejárás
Közbiztonsági bejárást tartott az önkormányzati rendészet Hejőcsabán. A terület önkormányzati képviselőjével egyeztettek a lakossági bejelentésekről, amik az illegális szemétlerakásra, és a megnövekedett forgalomra vonatkoznak. Barta Gábor elmondta, ... (a48535 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Barta Gábor,önkormányzati képviselő, )
megnézem a videót  
  bulletA chipsadó kiterjesztését javasolják
A népegészségügyi termékadó kiszélesítését javasolja a Kereszténydemokrata Néppárt. Erről konzultációt kezdeményeznek. Egyeztetnének arról, hogy a jelenlegiek mellett milyen termékeket és milyen mértékben érinthetne még az úgynevezett chipsadó. A túl... (a48540 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Korábbi felvétel,,;Csiba Gábor,elnök,Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület )
megnézem a videót  
2015-03-07 20:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-03-07 19:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-03-07 18:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó )
bulletBuda Cash ügy: jövő hét elején utalják a gyorssegélyt bulletPostával kapnak nyugdíjat a DRB-számlás ügyfelek bulletMár 20 milliárdot utaltak a devizahiteleseknek bulletMosógép-cserével folytatódhat a program bulletCÖF - az évben először találkoztak bullet33. Ásványfesztivál a Miskolci Egyetemen bulletDunán innen, Tiszán túl-előzetes bulletOdú takarítás a Vadasparkban
megnézem a teljes műsort
  bulletBuda Cash ügy: jövő hét elején utalják a gyorssegélyt
Megkezdődött a Buda Cash-ügy károsult önkormányzatainak kártalanítása, a pénz a jövő hét elején megérkezhet a helyhatóságokhoz - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. A tárcavezető közölte: már van olyan önkormányzat az érintett 67 közül,... (a48517 ::feltöltve: 2015-03-07 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletPostával kapnak nyugdíjat a DRB-számlás ügyfelek
És még egy hír a Buda-Cash ügy miatt bajbajutottakkal kapcsolatban: Postai úton, soron kívül, március 16-án kapják kézhez nyugdíjukat azok, akiknek eddig a DRB bankcsoportnál vezetett számlára érkezett az ellátásuk - közölte a Magyar Posta Zrt. az el... (a48521 ::feltöltve: 2015-03-07 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMár 20 milliárdot utaltak a devizahiteleseknek
Már az elszámolás első napján csaknem 20 milliárdot fizetett ki az Erste Bank a devizahiteles ügyfeleinek. Erről a bank vezérigazgatója beszélt a bank kkv-roadshow-jának Borsod-Abaúj-Zemplén megyei állomásán a Miskolc Televíziónak adott exkluzív inte... (a48513 ::feltöltve: 2015-03-07 :: megszólalók: Jelasity Radován,elnök-vezérigazgató,Erste Bank Hungary Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletMosógép-cserével folytatódhat a program
Csaknem tizenhatezer nyertes pályázó volt az Otthon melege elnevezésű hőtőgép-csere pályázaton. Ebből mintegy háromezren az Észak-magyarországi régióban. Az elszámolási időszak április végéig tart, mert többen jelezték, hogy számos típus elfogyott Ma... (a48518 ::feltöltve: 2015-03-07 :: megszólalók: Szabó Zsolt,államtitkár,Nemzeti Fejlesztési Minisztérium )
megnézem a videót  
  bulletCÖF - az évben először találkoztak
Csődhelyzetből hozta vissza az országot a Fidesz-KDNP - ez volt a Civil Összefogás Fórum idei első találkozójának egyik témája. De a rendszerváltásról, a demokráciáról és a kommunizmusról is szó esett a beszélgetésen.... (a48516 ::feltöltve: 2015-03-07 :: megszólalók: ifj. Lomnici Zoltán,szóvivő,CÖF;Csizmadia László,alapító,CÖF )
megnézem a videót  
  bullet33. Ásványfesztivál a Miskolci Egyetemen
Érdeklődőkkel zsúfolásig megtöltött aula, 300 asztalon 90 kiállító, szebbnél szebb ásványok. Megnyílt a 33. Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivál a Miskolci Egyetemen ahol ezúttal – a rendezvény sorozat történetében először - még kínai ásványok... (a48519 ::feltöltve: 2015-03-07 :: megszólalók: Neszádeliné Kállai Mária,,;Benkő Géza,gyűjtő,Kaposvár;Mádai Ferenc,dékánhelyettes,Műszaki Földtudományi Kar Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletDunán innen, Tiszán túl-előzetes
Népmese, zene, dal és tánc kategóriában nevezhetnek idén is a fiatalok a Dunán innen, Tiszán túl népművészeti tehetségkutató versenyre. A magyarság értékeit népszerűsítő megmérettetésre április 10-ig várják gyermek és ifjúsági korcsoportban a jelentk... (a48490 ::feltöltve: 2015-03-07 :: megszólalók: Maródi Attila,művészeti vezető,Szinvavölgyi Néptáncműhely;Rápóti - Fekete Mónika,elnök,Mente Egyesület )
megnézem a videót  
  bulletOdú takarítás a Vadasparkban
A Vadasparkban szorgoskodtak ma a Magyar Madártani Egyesület bükki csoportjának szakemberei. Az általuk kihelyezett madárodúkat tisztították meg a téli fészek maradványoktól.... (a48520 ::feltöltve: 2015-03-07 :: megszólalók: Engel Éva,tag,Magyar Madártani Egyesület;Veress Tamás,gyűjteményi vezető,Miskolci Állatkert és Kultúrpark )
megnézem a videót  
2015-03-06 20:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-03-06 19:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-03-06 18:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó )
bulletFolytatják a telepfelszámolást bulletRoma Együttműködési megállapodás bulletÁtalakult a segélyezés bulletBejárás a Pálosok parkjánál bulletEnergetikai Top100 bulletTávhőszolgáltatás napja bullet100 éves a Védőnői Szolgálat bulletNőnapi kisvonatozás kedvezményesen
megnézem a teljes műsort
  bulletFolytatják a telepfelszámolást
Nem állnak meg félúton, hanem tovább folytatják a nyomortelepek felszámolását- mondta a miskolci Fidesz- KDNP frakciószóvivője. Soós Attila hozzátette: harminc önkormányzati lakást már kiürítettek a számozott utcákban, a márciusi közgyűlésen pedig ja... (a48507 ::feltöltve: 2015-03-06 :: megszólalók: Korábbi felvételek,,;Soós Attila,szóvivő,Fidesz-KDNP, Miskolc,;Korábbi felvételek,,;Szamkó Attila,,;Leskovics Sándorné,,;Soós Attila:nincs felirat,,;Korábbi felvételek,, )
megnézem a videót  
  bulletRoma Együttműködési megállapodás
Együttműködési megállapodást kötött a Megyei Roma Önkormányzat a civil szervezetekkel ma a megyeházán. Horváth József a Keresztény Magyar Cigány Unió elnöke szerint az összefogás célja a hátrányos helyzetű emberek munkához segítése, a roma társadalmi... (a48508 ::feltöltve: 2015-03-06 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletÁtalakult a segélyezés
Három nap alatt több mint 2500 segélykérelmet nyújtottak be a Megyei Kormányhivatalhoz. Március elsejétől nem az önkormányzatok, hanem a járások intézik a csökkent munkaképességűeket és az állástalanokat érintő támogatásokat. A járási hivatalokhoz t... (a48505 ::feltöltve: 2015-03-06 :: megszólalók: Lupkovics Beáta,hivatalvezető,Szociális és Gyámhivatal, B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal;Demeter Ervin,kormánymegbízott,B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal )
megnézem a videót  
  bulletBejárás a Pálosok parkjánál
A gyerekek védelme érdekében bejárást tartottak ma a Pálosok parkjánál. Sok autós ugyanis a parkon át közlekedik a Kuruc és az Árpád utca között. A környéken sok játszótér és óvoda is van. Az önkormányzati rendészet és a rendőrség munkatársai a terül... (a48510 ::feltöltve: 2015-03-06 :: megszólalók: Novák Józsefné,önkormányzati képviselő, )
megnézem a videót  
  bulletEnergetikai Top100
Energiahatékonyság szempontjából rangsorolta idén is az országban megújult panelházakat a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesületének szaklapja. Több miskolci épület is kiemelt helyet kapott a TOP 100-as listában. Van olyan napkollektorral... (a48509 ::feltöltve: 2015-03-06 :: megszólalók: Kissné Rásztóczki Éva,közös képviselő,;Mikóczkiné Szögyéni Anita,,;Kiss Gábor,ügyvezető,Lizi London Kft. )
megnézem a videót  
  bulletTávhőszolgáltatás napja
Március hatodika a Nemzetközi Energiatakarékossági Világnap és tavaly óta Magyarországon a Távhőszolgáltatás napja is. Ennek alkalmából nyílt napot tartott a MIHŐ Kft. Az érdeklődők főleg azokat a fejlesztéseket nézhették meg, amiknek köszönhetően Mi... (a48506 ::feltöltve: 2015-03-06 :: megszólalók: Tóth Titanilla Ágnes,diák,;Kaló Tamás,,;Nyíri László,ügyvezető,MIHŐ Kft. )
megnézem a videót  
  bullet100 éves a Védőnői Szolgálat
A Védőnői Szolgálat századik évfordulóját ünnepelték a Miskolci Egyetemen. Az Egészségügyi Karon szakmai konferenciát is rendeztek Értéket teremtünk címmel. Elhangzott: a Stefánia Szövetség keretében 100 éve jött létre egy szakma, amit ma már hivatás... (a48504 ::feltöltve: 2015-03-06 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletNőnapi kisvonatozás kedvezményesen
Kedvezményesen kisvonatozhatnak a hétvégén a nők. Az Északerdő nőnap alkalmából a tavalyi kezdeményezéshez hasonlóan idén is diákkedvezménnyel várja a lányokat és asszonyokat. Az erdei vasútnál március végéig ugyan pályakarbantartást végeznek a szake... (a48455 ::feltöltve: 2015-03-06 :: megszólalók: Mátrai Imre,üzemigazgató,Északerdő Zrt. LÁEV Üzemigazgatóság )
megnézem a videót  
2015-03-05 20:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-03-05 19:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-03-05 18:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó )
bulletForgalomelterelések a Csabai kapuban bulletTávhőépítés a MISEK-ben bulletGyorssegély az önkormányzatoknak bulletMiskolcon járt az indiai nagykövet bulletVéralavadásgátló gépet kapott a megyei kórház bulletGazdusné területbejárása a rendészettel bulletFélelmet keltettek a számozott utcák lakói a Jobbik szerint bulletZsarolók előzetesben bulletEmelkednek a KGFB -díjak bulletSpider Mentőcsoport
megnézem a teljes műsort
  bulletForgalomelterelések a Csabai kapuban
Délutánra mind a négy sávon lehetett már közlekedni a Csabai kapuban. A távhővezeték építést hétfőn folytatják. Akkor újra útlezárásokra kell számítani a környéken és a Bottyán János utcába sem lehet majd behajtani. ... (a48495 ::feltöltve: 2015-03-05 :: megszólalók: Sallai Attila,,;A riporter: Kóródi Tímea,, )
megnézem a videót  
  bulletTávhőépítés a MISEK-ben
A forgalomkorlátozásra a MISEK távhőre való csatlakozása miatt van szükség. A beruházással évi 12 milliót takaríthat meg a kórház. Január eleje óta dolgoznak a Semmelweis és a Szent Ferenc kórház területén. A következő fűtési időszakban pedig már geo... (a48496 ::feltöltve: 2015-03-05 :: megszólalók: Breitenbach Sándor,beruházási és műszaki főosztályvezető,MISEK Kft.;Tiba Sándor,főigazgató,MISEK Kft. )
megnézem a videót  
  bulletGyorssegély az önkormányzatoknak
A kormány mintegy 245 millió forintos rendkívüli támogatást nyújt a Buda-Cash ügy miatt bajba jutott önkormányzatok megsegítésére – írja a Magyar Közlöny. A DRB bankcsoportnál vezette számláját a parasznyai is. Az önkormányzat számláin összesen... (a48500 ::feltöltve: 2015-03-05 :: megszólalók: Horváth Jánosné,polgármester,Parasznya )
megnézem a videót  
  bulletMiskolcon járt az indiai nagykövet
Miskolcra érkezett Kriza Ákos polgármester meghívására Shri Malay Mishra, India Budapesti Nagykövete. A diplomata a találkozó elején elmondta: befogadó városnak tartja Miskolcot, nagyon szereti a várost, kulturális sokszínűségét és nyitottságát. Mal... (a48502 ::feltöltve: 2015-03-05 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletVéralavadásgátló gépet kapott a megyei kórház
Több mint 10 millió forintos véralvadást analizáló gépet kapott a megyei Kórház a TEST-VÉR Egészségpénztártól. Az országban negyedikként átadott eszköz újdonság az egészségügyben. Használatával jelentős vérkészletet és terápiás költséget spórolhat me... (a48498 ::feltöltve: 2015-03-05 :: megszólalók: Dr Ökrös Ilona,intézetvezető, főorvos,(Sürgősségi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet, B.A.Z. Megyei Kórház;Ruttkay M Géza,igazgatósági elnök,TEST-VÉR Egészségpénztár )
megnézem a videót  
  bulletGazdusné területbejárása a rendészettel
A Vasgyárban tájékozódott a közbiztonságról és az ott élők szociális helyzetéről Gazdusné Pankucsi Katalin. Az önkormányzati képviselő a járőröző rendészekhez csatlakozott és azt mondta: egyébként jól ismeri a körzetét, naponta találkozik az ott élő ... (a48489 ::feltöltve: 2015-03-05 :: megszólalók: Gazdusné Pankucsi Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
  bulletFélelmet keltettek a számozott utcák lakói a Jobbik szerint
Nem indított eljárást a rendőrség a számozott utcák felfegyverkezett lakói ellen a Jobbik szerint. A párt miskolci frakcióvezetője emlékeztetett: decemberben félelmet keltően viselkedtek azok, akik fejszével és egyéb eszközökkel indultak a stadion ... (a48492 ::feltöltve: 2015-03-05 :: megszólalók: Jakab Péter,frakcióvezető,Jobbik,Miskolc )
megnézem a videót  
  bulletZsarolók előzetesben
Több millió forintot követelt egy házaspár ismerősüktől. Azzal fenyegetőztek, ha nem ad pénzt, őt is és családját is megverik. Az 52 éves férfi és 59 éves felesége február 25-én Putnok egyik temetőjében zsarolták meg áldozatukat. Végül tegnap délután... (a48477 ::feltöltve: 2015-03-05 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletEmelkednek a KGFB -díjak
Januártól jelentősen nőtt a gépjármű felelősségbiztosítás díja- derül ki egy friss felmérésből. A magasabb költségek leginkább a középkategóriás autókat érintik. A szakember szerint ennek elsősorban az az oka, hogy az ilyen autókkal több baleset tört... (a48491 ::feltöltve: 2015-03-05 :: megszólalók: Atmo:Burek Tamás(nincs felirat),,;Burek Tamás,társtulajdonos,Burman Autókereskedés;Üveges Jánosné,,;Tóth Róbert,ügyvezető,Bázis Alkusz Kft. )
megnézem a videót  
  bulletSpider Mentőcsoport
Mentés vízből vagy épp összedőlt épületek alól, árvíznél és földcsuszamlásnál, de ott vannak, ha eltűnt gyerekeket vagy felnőtteket kell keresni. Mindezt önkéntesen. A Spider Mentőcsoport több mint 20 éve végzi ezt a munkát. Az önzetlen segítők csak ... (a48497 ::feltöltve: 2015-03-05 :: megszólalók: Szabó Ádám,merülésvezető,Miskolci Spider Mentőcsoport;Lehóczki László,vezető,Miskolci Spider Mentőcsoport )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2020-10-31 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!